Serc

Sportnieuws Den Bosch

Sportnieuws Den Bosch

Op deze pagina de actualiteiten en nieuwsflitsen over sport binnen de Bossche stadsgrenzen. Maar natuurlijk berichten wij ook over de uitwedstrijden van de diverse sportclubs zoals FC Den Bosch, The Dukes, SPM Shoeters en HC Den Bosch.

Tweede overwinning The Dukes

Rugbyploeg The Dukes uit Den Bosch noteerde de tweede overwinning in het nieuwe seizoen. Op eigen veld werd met 42-19 gewonnen  van LRC Diok.

Het lukte de Dukes in de eerste helft niet het verschil te maken. Bij de pauze stond de stand nog op 16 tegen 12. Maar dat veranderde snel na rust.

Door onder meer try's van Diede Brekelmans en Bart Viguurs liepen de Bosschenaren ongenaakbaar uit.

bron: bd.nl

HCC Den Bosch-MOP voorspelbaar

De plaatselijke hockeyderby tussen de vrouwen van HC Den Bosch en het Vughtse MOP kende een vrij voorspelbare uitslag. Op de velden aan de Oosterplas in Den Bosch wonnen Maartje Paumen en de haren met 2-0.

Voor de rust werd de eindstand reeds bereikt mede door een benutte strafcorner van Paumen herself. Een tweede stafcorner van Paumen werd gestopt, maar in de rebound trof Maartje Krekelaar het doel van MOP.

bron: bd.nl

De Hommel nog met lege handen

FCK De Hommel verloor ook de tweede wedstrijd in het nieuwe seizoen. In de eigen Maaspoorthal gingen de zaalvoetballers uit Den Bosch met 2-3 onderuit tegen Hovocubo.

FCK De Hommel begon vrijdag 5 september de nieuwe competitie met een nederlaag. Op bezoek bij AORC/Lebo verloren de zaalvoetballers uit Den Bosch met 6-1.

Het wachten is op de eerste punten voor de Bossche zaalvoetbalclub die in zwaar financieel weer verkeert. De club heeft steun gekregen van de gemeente.

bron: bd.nl