Serc

K3 geeft extra shows in Den Bosch

Meidengroep  K3 geeft twee extra shows in de Brabanthallen in Den Bosch. De meidengroep zal extra shows geven op zaterdag 12 en zondag 13 december. De drie meiden zijn bezig aan hun afscheidstournee. 

In het eerste weekend van hun afscheidstournee geven Karen, Kristel en Josje zes concerten in Den Bosch. Volgende week start de talentenjacht K3 zoekt K3 op SBS6. Hier gaan de drie zangeressen bepalen wie hun opvolgers worden.   

K3 is een van oorsprong een Belgische meidengroep met een repertoire van Nederlandstalige popmuziek gericht op vooral jonge meisjes. De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de originele bezetting.

Dat waren de Belgische zangeressen Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. Kathleen verliet in 2009 de groep. Ze werd vervangen door de Nederlandse Josje Huisman.

 

K3 werd opgericht door Niels William. Het productiebedrijf Studio 100 nam in 2002 de act over. Sindsdien schrijft Miguel Wiels, samen met Alain Vande Putte en Peter Gillis, de muziek voor de groep.

bron: omroepbrabant.nl/wikipedia.org
foto: Wikimedia Commons